COVID19 opdatering

Kære elever og forældre,

Sikke en tid vi lever i lige nu med nedlukning, begrænsning af socialt samvær osv. Det er hårdt – og det er jo især hårdt ikke at kunne komme ud og være sammen med hestene. Vi har for at minimere det antal folk, der kommer i stalden måttet lukke for alle andre end de, der skal ud og tilse deres heste. Og dette administrerer vi i et bookingsystem således der ikke kommer over 10 på adressen ad gangen. De der kommer til dagligt hjælper også med at motionere og børste elevhestene, så de er tip top klar til jer alle, når vi kan slå dørene op igen – forhåbentlig snart.

Klubben kommer selvsagt noget under pres, da udgifter til foder, smed, dyrlæge, halm og ikke mindst husleje stadig skal betales. Vi håber derfor at alle vil støtte op og forblive medlem og blive på holdene, som indtil videre vil blive opkrævet som normalt.

Når verden bliver så normal igen, at vi kan begynde at gå til ridning, så vil bestyrelsen drøfte, hvordan der kan kompenseres for "det tabte" alt efter hvor lang en periode, der bliver tale om. Det kunne måske være muligheder for at ”gå til hest” på den ene eller anden måde som erstatning for nogle af de mistede timer. Vi forestiller os det måske kunne blive noget som erstatningsridetimer i weekend og på helligdage i det omfang det kan gå op med heste og frivillige undervisere, Soigneringskursus, flettekursus ol., deltagelse i ponygames, kæp-hest eller lign., weekendophold til nedsat pris samt rabat på ridelejr og/eller sommerfesten. Vi er åbne for alle de hænder, der vil være med til at arrangere noget, der har med hest at gøre, så vi hurtigt kan få aktivitetsniveauet højt igen - og frivillige er nødvendige for alle tiltag :-)

Mere om alt dette, når vi ved, hvornår vi kan komme i gang igen – og i hvilken form vi måske kan starte op.

Indtil da håber vi at I passer på jer selv og jeres familier, så vi hurtigt kan komme tilbage i daglig gænge på rideskolen J

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, HHH